Palvelut

Päivitämme palveluamme:

Tammikuussa siirrymme käyttämään ainoastaan luonnonmukaisia, maatuvia sidonta ja pakkausmateriaaleja. Pakkaamme kukat paperiin, teemme surusidonnat maatuvaan kukkasieneen ja sidomme kimput niinellä tai luonnonkuitunarulla. Sellofaanipakkauksen saa erikseen pyytämällä, mikäli sää sallii.

Tammikuusta alkaen pakkaamme sekä leikkokimppujen että ruukkukukkien mukaan hoito-ohjeet sekä takuun. Kaikilla kukillamme on 100% palautusoikeus, mikäli kukkien laatu ei vastaa odotuksia. Reklamaatio saaduista kukista on toimitettava viimeistään kahden päivän kuluessa kuitissa näkyvästä päivämäärästä ja hyvitämme viallisten kukkien tilalle uudet vastaavat tai mahdollisimman samankaltaiset kukat.

Ihanaa alkavaa vuotta 2018!

-Petra

 

Kukkasidonta

Teemme kauniita, yksilöllisiä kukkasidontatöitä sinun toivomustesi mukaan. Jos haluat tehdä suuremman tilauksen, pyytää tarjouksen tai jos et vain ehdi itse paikalle, voit jättää tilauksen alla olevalla lomakkeella. Tilaus onnistuu myös E-kukka verkkokaupan kautta. Lisäksi voit ottaa puhelimitse yhteyttä numeroon 045-1899795. Toimitamme kukkia Mäntsälä-Haarajoki-Hyvinkää-Orimattila-alueelle.

Puutarhapalvelut

Kukkasidonnan lisäksi autamme sinua enemmän kuin mielellämme myös puutarhapulmissa. Pihasuunnitelmat, neuvontakäynnit ja pienet piharemontit onnistuvat ajanvarauksella. Voit soittaa tai laittaa tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella.