Suomi 100 vuotta ja muuta kevään juhlintaa

Mäntsälän Kukan ensimmäinen joulu on takanapäin, eikä voi kun olla kiitollinen siitä, kuinka hienosti asiakkaat ovat meidät jo löytäneet! Nyt kun aloitellaan uutta vuotta ja viritellään uusia ideoita, on pöytä puhdas ja kaikki mahdollisuudet avoimena.

Kun suomi viettää 100 v juhlavuotta, täytyy sen tietysti näkyä meilläkin. Koko vuoden myynnissä oleva Suomi100 juhlakimppu tulee myyntiin jo tällä viikolla. Kimpun hinnasta on taas tarkoitus lahjoittaa osuus hyvään tarkoitukseen. Kimppu juhlistaa suomalaista käsityötä ja kotimaista luonnonmateriaalia.

Kevään kunniaksi järjestetään myös häätapahtuma. Yhteistyökuviot ovat vielä suunnitteluasteella, mutta morsiamille vinkiksi, että osallistuminen kannattaa ja luvassa on rahan arvoisia palkintoja häitään suunnitteleville.

Kevät tuo tullessaan myös laajenevan viherkasvivalikoiman, mukaan saadaan myös kaikenlaista erikoista ja uudenlaista niin kasvien kuin ruukkujenkin osalta. Maailmalta leviävä amppelikasvivillitys tulee näkymään myös meidän valikoimissamme, tietenkin luonnonmateriaaleja hyödyntäen ja kunnioitaen.

Oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille!

Toivoo, Petra

Seuraa ja jaa niin pysyt menossa mukana: